Baumit GlemaBrilliant 20 kg kül és bel - Színspirál Kft.
Baumit GlemaBrilliant 20 kg kül és bel Nagyít

Baumit GlemaBrilliant 20 kg kül és bel

New product

Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban ?

Keressen minket telefonon, vagy személyesen boltjainkban.

KOLOZSVÁR festékbolt

(Budapest, XV.ker. Kolozsvár u. 40.)

+36 1 419-2751

HUNYADI fetsékbolt

(Budapest,Vl.ker. Hunyadi tér 2.)

+36 1 342-1372

HERMINA festékbolt

(Budapest, XIV.ker. Thököly út 87.)

+36 1 404-0438

VIHAR festékbolt

(Budapest, III.ker. Vihar út 18-28)

+36 30 2838813

More details

További információk

Gyárilag előkevert, ásványi kötőanyagú, fehér színű simítóanyag sima fal- és mennyezet felület előállítására, betonon és mész-/cement vakolatokon bel- és kültéri felhasználásra.

Összetétel: Fehércement, fehér kitöltőanyag és tapadást javító adalékszerek. Alkalmazás: Sima, fehér simítóanyag, amely a legvékonyabb rétegvastagságig („nullára”) lehúzható. Bel- és kültérben alkalmazható. Feszültségmentes, vízfelvételt gátló, krémes állagának köszönhetően jól feldolgozható kézzel és géppel egyaránt. A gipszes glettekkel összehasonlítva lényegesen jobb a víz- és nedvességállósága (ezért korábban festhető).

Nagyon sima, fehér felületek előállításához. Gipszkarton lapok teljes felületének a glettelésére [Q4], beton, mész/cement valamint ásványi alapfelületek befejező rétege.

Magas alkalitásának köszönhetően megelőzi a penészgombák elszaporodását (nedves helyiségekben szintén alkalmazható, az ÖNORM B 3346 szerint W4-es terhelési osztályig). Nem alkalmazható gipszkarton lapok hézagkitöltésére! Beltérben és kültérben való felhasználásra, tapétázható és festhető.