Lazurán mf és sf lakk kültér-beltér - Színspirál Kft.
Lazurán mf és sf lakk kültér-beltér Nagyít

Lazurán mf és sf lakk kültér-beltér

New product

További információk

JELLEMZŐK

Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható.Kopásálló.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Felületkezelt új szalagparkettára nem javasolt a termék használata.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A bevonandó felület viaszmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után LAZURÁN Parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű.

Ecsettel, hengerrel alapos felkeverés, csiszolás és portalanítás után. Megfelelő berendezéssel szórható. A festéshez ajánlott Progold termék: szivacshenger (928114)

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Kiadósság: 12 m2/liter
  • Kiszerelések: 0,75l; 5l
  • Átfesthetőségi idő: 8 óra
  • Száradási idő: 24 óra
  • Javasolt rétegszám: 2-3 réteg