BONDEX METAL
BONDEX METAL Nagyít

BONDEX METAL EFFECT WAX

New product

Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban ?

Keressen minket telefonon, vagy személyesen boltjainkban.

KOLOZSVÁR festékbolt

(Budapest, XV.ker. Kolozsvár u. 40.)

+36 1 419-2751

HUNYADI fetsékbolt

(Budapest,Vl.ker. Hunyadi tér 2.)

+36 1 342-1372

HERMINA festékbolt

(Budapest, XIV.ker. Thököly út 87.)

+36 1 404-0438

VIHAR festékbolt

(Budapest, III.ker. Vihar út 18-28)

+36 30 2838813

More details

További információk

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható, metál hatású wax. Kiválóan alkalmas a Bondex Vintage Effect festékkel kezelt fafelületek dekorálására. Viaszos hatású krémszerű bevonó anyag, beltéri bútorok karbantartása és dekorációja céljából. Méhviaszt tartalmaz. Fényezés után félig áttetsző metál hatást kölcsönöz tárgyainak (melynek mértéke függ a felhordott anyag mennyiségétől, a felhordás módjától, valamint a fa szívóképességétől). Kiemeli a bútorok és a beltéri fa tárgyak jellemző vonásait, éleit, domborulatait, ugyanakkor elrejti a karcolásokat és foltokat. Nem szennyezi a fát, karbantartása könnyű. Krémszerű textúrájának köszönhetően táplálja a fa szálait.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Minden új vagy régi, natúr vagy előkezelt (festett, lakozott, viaszolt) beltéri fafelületen használható, metál hatású wax. Kiválóan alkalmas a Bondex Vintage Effect bevonattal kezelt fafelületek dekorálására.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Felület-előkészítés:

Új vagy régi natúr fafelület esetén: csiszolás, pormentesítés. Régi, festett fafelületek esetén: A pergő, nem tapadó festékréteget el kell távolítani csiszolópapírral vagy drótkefével. Jó állapotú fafelület esetén: felület tisztítása, pormentesítése szükséges. A wax felhordása előtt a hordozó legyen tiszta és száraz.

Használat:
Körkörös mozdulattal kell felhordani a waxot rongy vagy puha kefe segítségével, majd az első réteget a kívánt hatásig sötétíteni. 

Tipp:
A waxokat nem csak a Bondex Vintage Effect festék után, hanem közvetlenül natúr fán is használhatjuk, mellyel igazán különleges eredményt kapunk. 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Kiadósság: 7 m2
  • Kiszerelések: 0,25 l
  • Száradási idő: 2 óra